preskoči na sadržaj

Osnovna škola Dragutina Domjanića Zagreb

Login


   

e-Dnevnik za učitelje

            e-Dnevnik za nastavnike

            Upute za nastavnike

            Upute za razrednike

            Video upute za nastavnike

            m-token - Aplikaciju je moguće preuzeti, za Android uređaje na Google Play Storeu, a za iOS uređaje na Apple App Storeu. Za aktivaciju je potrebno kontaktirati CARNetov helpdesk putem e-maila helpdesk@skole.hr

            Upute za instalaciju m-tokena.

e-Dnevnik za učenike i roditelje 

         e-Dnevnik za učenike i roditelje

           Upute za korištenje 

Pristup je dozvoljen isključivo pomoću AAI@edu za učenike i roditeljima registriranim u sustavu e-Građani.

Upisi u 1. razred

Školski kurikulum
Vozni red linije 701

BIZEK

7:25   10:10    12:00    12:45   13:25   14:30   18:00    18:50   19:40

ŠKOLA

11:35   12:25   13:15   14:05   17:35   18:25   19:15

TRASA AUTOBUSNE LINIJE 701

Kalendar
« Kolovoz 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

Anketa
Ograničavaju li ti roditelji pristup internetu?

Office 365 za škole

Besplatna Office 365 usluga i alati koji omogućuju suradnju i komunikaciju između svih sudionika u obrazovnom sustavu.

Prijavite se svojim AAI@EduHr elektroničkim identitetom.

e-Lektire

Za prijavu potrebno je imati AAI@edu korisničko ime i lozinku.

AAI@edu korisničko ime i lozinku možete dobiti kod administratora (tajništvo) vaše škole.

NIKOLA TESLA PORTAL

Za prijavu potrebno je imati AAI@edu korisničko ime i lozinku.

AAI@edu korisničko ime i lozinku možete dobiti kod administratora (tajništvo) vaše škole.

KORISNE POVEZNICE


Brojač posjeta
Ispis statistike od 2. 10. 2010.

Ukupno: 789903
Danas: 431
VIJESTI
RADOVI NAŠIH UČENIKA NA IZLOŽBI U HAZU
Vanja Pavlić / datum: 8. 11. 2018. 18:57

Na glagoljaškim radionicama Otvorenih vrata Zagrebačke glagoljaške riznice sudjelovali su učenici glagoljaši petih i sedmih razreda. U izboru glagoljičnog suvenira drugo mjesto osvojila je Ana Jakoliš, a treće mjesto Ema Šoban i Filip Dodig. Uživali smo i učili na radionicama azglagoljica (rad sa špagom), na krilima glagoljice (rad s gumbićima), vunom odjevena glagoljica, čudo cvjetne glagoljice, žive slike moga grada (izrada uokvirenih slika), glagoljica u srcu. Izložba radova je u knjižnici HAZU i možete je razgledati. Srdačno ste pozvani.

                                                                 Neda Unterweger i Jasenka Štimac


[OPŠIRNIJE]Otvorena vrata Zagrebačke glagoljaške riznice
Vanja Pavlić / datum: 8. 11. 2018. 17:42

Glagoljaška skupina „Domjanići“ sudjelovala je na Otvorenim vratima Zagrebačke glagoljaške riznice. U okviru projekta ove godine posjetili smo Staroslavenski institut i upoznali smo se s spomenicima, starim knjigama i radom znanstvenika u toj kulturnoj ustanovi. Učenici su oduševljeno  i puni dojmova stekli nova iskustva i znanja o hrvatskim kulturnim i nacionalnim vrijednostima koje čuvaju kulturne ustanove.

Jasenka Štimac i Neda Unterweger


[OPŠIRNIJE]Obavijest o sudjelovanju na natjecanju Dabar 2018.
Vanja Pavlić / datum: 31. 10. 2018. 12:02

Dragi učenici i roditelji, naša škola ove godine sudjeluje u međunarodnom natjecanju iz informatike i računalnog razmišljanja Dabar (Bebras).

Dabar je osmišljen kako bi se svoj djeci omogućilo jednostavno sudjelovanje kroz online natjecanje. Radi se o nizu izazovnih zadataka koje su napisali stručnjaci iz pedesetak zemalja. Iako se rješavanje zadataka temelji na informatici, možete ih rješavati i bez informatičkog predznanja.

Da je Dabar više od natjecanja, pokazao je i broj prijavljenih škola i zainteresiranih učenika 2017. godine. Sudjelovalo je čak 430 škola i 15247 sudionika, čime je Hrvatska postala jedna od najuspješnijih zemalja u prvoj godini natjecanja (uz SAD, Rusiju i Njemačku). Postignuti rezultati i povratne informacije sudionika natjecanja su i više nego zadovoljavajući.

 

Natjecanje će se održati od 12. do 16. studenoga na CARNetovom sustavu Loomen uz obavezno korištenje AAI@EduHr tj. korisničkih računa @skole.hr.

Natjecanje će se održati na satovima informatike u informatičkoj učionici po redovnom rasporedu.

 

Molimo sve učenike od 5. do 8. razreda koji pohađaju nastavu informatike da imaju svoj AAI@EduHr korisnički račun (korisničku oznaku i zaporku), u protivnom neće moći pristupiti natjecanju. 

Ove godine sudjelovati ćemo u dvije kategorije:

1. KiloDabar za učenike 5. i 6 .razreda,

2. MegaDabar za učenike 7. i 8. razreda

 

Neovisno o kategoriji, učenici u 45 minuta rješavaju 15 zadataka.                                                                                                                                      

Kao pomoć kod pripreme za natjecanje, pripremljen je probni kolegij PseudoDabar na koji će se učenici u tjednu od 5. do 9. studenoga prijavljivati i pripremati za natjecanje. Za prijavu će im biti potreban AAI@EduHr korisnički račun (ime.prezime@skole.hr).

Dodatne informacije dostupne su na službenoj stranici natjecanja.

 

Učiteljice informatike Carla Astrid Gajšak i Vanja Pavlić


[OPŠIRNIJE]Otvorena vrata
Vanja Pavlić / datum: 25. 10. 2018. 11:30


[OPŠIRNIJE]Dodatna nastava iz fizike - 8. razredi
Vanja Pavlić / datum: 22. 10. 2018. 18:28


Učenici dodatne nastave iz fizike (8. razred) u pratnji profesorice fizike Irene Bajzek Anić sudjelovali su u tehničkoj radionici izrade svjetlećeg nakita u organizaciji Udruge inovatora Hrvatske u suradnji s Hrvatskom zajednicom tehničke kulture. Voditelj radionice bio je gosp. Bojan Florijani.

Također smo obišli Međunarodni sajam inovacija ARCA 2018. koji se, kao i sama radionica, održavao u prostoru Nacionalne i sveučilišne knjižnice. Domaćini su nas razveselili organiziranim vodstvom po samoj knjižnici koji je bio izuzetno zanimljiv. Odlično smo se zabavili i uz to puno toga naučili.

Irena Bajzek Anić

 


[OPŠIRNIJE]„JABUKA JE SLATKO VOĆE, KOJE SVAKO DIJETE HOĆE.“
Vanja Pavlić / datum: 22. 10. 2018. 18:02

Dan jabuka obilježen je u 1.b i 2.a razredu uz pravljenje soka, užine i kompota od jabuka, a u 1.d razredu uz likovnu radionicu.

Ciljevi ovoga dana su bili: educirati učenike  o važnosti voća, a posebno jabuka, steći zdrave prehrambene navike i proširiti znanje učenika o poboljšanju kvalitete života jedenjem voća.

Mi smo uživali, a vi pogledajte u galeriji koliko.

Učiteljice Matea, Snježana i Martina


[OPŠIRNIJE]Dan kravate
Vanja Pavlić / datum: 18. 10. 2018. 19:42

Učenici prvih i drugih razreda u produženom boravku obilježili su 18.10. Dan kravate. Ponosno su nosili kravate oko vrata, naučili da je kravata hrvatskoga podrijetla, dizajnirali svoje kravate i izrađivali ih origami tehnikom. 

Učiteljice u PB


[OPŠIRNIJE]Dani kruha - dani zahvalnosti za plodove zemlje
Vanja Pavlić / datum: 16. 10. 2018. 18:10

Grad Đurđevac bio je domaćin svehrvatske smotre Dani kruha - dani zahvalnosti za plodove zemlje koju Udruga Lijepa naša organizira za Eko škole 27. put zaredom. Ovogodišnja smotra održala se u nedjelju, 14. listopada 2018. na Trgu svetog Jurja.

Cilj smotre je očuvanje biološke raznolikosti kroz izložbu plodova zemlje, očuvanje kulturnih i etničkih običaja te iskazivanje duhovnog i nacionalnog jedinstva našeg naroda.


[OPŠIRNIJE]Dan kruha i zahvalnosti za plodove zemlje
Vanja Pavlić / datum: 12. 10. 2018. 18:00

Dan kruha i zahvalnosti za plodove zemlje obilježen je u 1.d razredu uz obilje peciva i kolača koje su donijeli učenici i njihovi roditelji te uz izradu i ukrašavanje prigodnih kapica u produženom boravku.

Učiteljice Renata i Martina


[OPŠIRNIJE]Svjetski dan pošte
Vanja Pavlić / datum: 10. 10. 2018. 19:12

Učenici 1.d razreda su u produženom boravku obilježili Svjetski dan pošte te su izradili svoje poštanske marke.

Martina Baća, učiteljica PB


[OPŠIRNIJE]Domjanićev sportski dan
Vanja Pavlić / datum: 5. 10. 2018. 15:45

Održali smo 1. Domjanićev sportski dan. Učenici su upoznali rad sportskih klubova i udruga. Osim demonstracije, mogli su provjeriti kakve su njihove motoričke i funkcionalne sposobnosti za bavljenje ovim sportovima.

Zahvaljujemo voditeljima i trenerima: RK Metalac, RK Lokomotiva, KK Cedevita, Taekwondo klub Sokol, Step by step, Atomic Dance Factory,  Karate kluba Stijena, TK Ponikve na pomoći i zakazujemo novi susret za, najmanje, godinu dana.

FOTOGALERIJA


[OPŠIRNIJE]Promotivna kampanja - održivo ribarstvo i akvakultura u Hrvatskoj
Vanja Pavlić / datum: 5. 10. 2018. 15:00

U okviru promotivne kampanje Ministarstva poljoprivrede u obrazovnim ustanovama, učenici prvih razreda dobili su prigodan paketić.

Paketić sadrži prerađene proizvode ribarstva i slikovnicu u kojoj je na djeci pristupačan način ispričana priča o važnosti i potrebi konzumacije ribe i ribljih proizvoda.

Kampanja nastoji potaknuti konzumaciju ribe i ribljih proizvoda u prehrani školske djece kao dio dječjih zdravih obroka.


[OPŠIRNIJE]Izložba BICIKL U ZAGREBU
Vanja Pavlić / datum: 1. 10. 2018. 22:29

Učenici 4.c i 7.c naše škole su svojim likovnim i literarnim radovima sudjelovali u projektu "Žbicanj, svibanj - mjesec vožnje bicikla u Zagrebu".

U svibnju su iskazali svoju kreativnost i stav prema vožnji biciklom kroz likovne i literarne radove, a 27. rujna 2018. su prisustvovali sa svojim roditeljima i mentoricama na otvorenju izložbe u Hrvatskom školskom  muzeju te promociji Zbornika dječjih radova i svečanoj dodjeli nagrada i priznanja za radove učenika.

Prvu nagradu za likovni rad je dobio učenik 4.c, Noa Hrastinski, a  2. nagradu za literarni rad je dobila učenica 4.c, Paula Brkić za pjesmicu „Što je bicikl?"

Sudionici natječaja i predstavnici naše škole su:

Učenici 7.c: Tara Dujmović, Vilim Zajec i Viktor Čakalić

Učiteljica: Nina Brkić

Učenici 4.c razreda: Leon Fabekovec, Lucija Gašpar, Luka Štefanec, Paula Brkić, Maja Golenko, Fran Luetić, Nika Osvald, Noa Hrastinski, Josip Vokas, Kaja Breitenberger, Nika Dinarina, Eni Rupčić, Marica Spajić, Eva Madjerić i David Bobovec.

Učiteljica: Blanka Anić

Svi likovni i literarni radovi naših učenika krase zidove Hrvatskog školskog muzeja.

Svakako posjetite izložbu „Bicikl u Zagrebu“ u Hrvatskom školskom muzeju, Trg Republike Hrvatske 4.

FOTOGALERIJA


[OPŠIRNIJE]Domjanićev sportski dan
Vanja Pavlić / datum: 30. 9. 2018. 18:23

DOMJANIĆEV SPORTSKI DAN

PETAK, 5. LISTOPADA 2018. 


Pozivamo Vas na organizirane sportske aktivnosti koje će provesti sportski klubovi: RK Metalac, RK Lokomotiva, KK Cedevita, Step by step, Atomic Dance Factory, karate klub Stijena i taekwondo klub Sokol za:

jutarnju (A) smjenu od 9:00 do 11:00 sati

popodnevnu (B) smjenu od 12:00 do 14:00 sati

 

11:30 do 12:00 sati u sportskoj dvorani za sve koji vole izazov - zajedničko vježbanje

Voditeljica: Tena Diklić

 

Obavezna sportska oprema!

DOBRODOŠLI!

 smiley


[OPŠIRNIJE]Osiguranje učenika
Vanja Pavlić / datum: 25. 9. 2018. 18:30

Članovi Povjerenstva za odabir osiguravatelja učenika jednoglasno su odlučili da se osiguranje učenika za školsku godinu 2018./2019. sklopi s Jadranskim osiguranjem d.d., Opcija 3*, u iznosu godišnje premije po učeniku od 30 kn.


[OPŠIRNIJE]ARHIVA NAŠIH VIJESTI
Administrator / datum: 17. 6. 2015. 15:03

Kako bi se lakše snalazili, sve vijesti s naslovne stranice su arhivirane.

Možete ih pogledati klikom na link Arhiva naših vijesti koji se nalazi na kraju svih vijesti.

 

 


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju