preskoči na sadržaj

Osnovna škola Dragutina Domjanića Zagreb

 > Naslovnica
VIJESTI

ZAHVALA

Autor: Administrator , 6. 11. 2020.

Poštovani roditelji!
 
U vremenu koje zajedno živimo u želji da pobijedimo ovu groznu napast ponekad zaboravimo zahvaliti za dobro koje jedni drugima činimo. Zato ću iskoristiti pozitivnu stranu interneta i uputiti vam zahvalu u svoje ime i ime svih djelatnika OŠ Dragutina Domjanića. 
 
Zahvajujem vam što nas pratite od 7. rujna i čvrsto nam držite logistiku. Hvala vam što ste djecu odlično pripremili za život u ovom novom normalnom vremenu. Posebno vam zahvaljujemo što se odgovorno ponašate prema našem zdravlju i što na prvi znak sumnje ili simptoma ove bolesti kod sebe ili djece, ostavljate djecu kod kuće i provjeravate zdravstveno stanje. Hvala vam na mnoštvu mailova koje nam upućujete i u kojem nas obavještavate o svemu što je važno znati kako bismo se zajedno zaštitili.
 
Zajedno s vama uspješno se nosimo sa samoizolacijama i bolesnima, izvrsno nas prate i epidemiolozi i školski liječnici Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ koji su nam 24 sata na raspolaganju.
 
Zato, ako vam se ponekad čini da smo previše otvorili prozor ili da smo na koji korak više udaljeni od učenika i ako vam kažu da ih često upozoravamo da poprave maske i da se malo razmaknu jedni od drugih to je zato što brinemo. Brinemo baš onako kako i vi za nas, kako i vi za svoju vlastitu djecu. 
 
Svima koji ste sada bolesni i u samoizolaciji želimo skori povratak u normalan život. Do tada, svi smo tu jedni za druge.
 
Hvala vam!
 
S poštovanjem,
Karmen Hlad
Tražilica
Školski logo


   

Školski kurikulum

JELOVNIK

Priloženi dokumenti:
Jelovnik 3.5-7.5.2021.pdf

Vozni red linije 701

BIZEK (polasci iz Bizeka)

7:15  10:10   12:00   12:50  13:25   

ŠKOLA (polasci iz Gajnica)

11:15  12:40  15:45  16:25  18:00  18:45

Anketa
Koliko često pratiš vijesti i događanja na web stranici Škole?
Upisi u 1. razred
CMS za škole logo
Osnovna škola Dragutina Domjanića Zagreb / Gajnice 31, HR-10000 Zagreb / os-ddomjanica-zg.skole.hr / ured@os-ddomjanica-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju