preskoči na sadržaj

Osnovna škola Dragutina Domjanića Zagreb

 > Naslovnica

Raspored rada 1. nastavnog dana, 06. rujna 2021.

Autor: ADELA ŠEVO, 31. 8. 2021.

Svi učenici osim učenika 1.a, b, c, d, e  i 2. a, b, c, d nastavu će imati u rasporedu od 4 nastavna sata od kojih su prva dva Satovi razrednika, a ostala dva prema rasporedu.

Skupine Produženog boravka: 2. a, b, c, d od ponedjeljka, 06. rujna rade redovito radno vrijeme od 7:00 do 17:00 sati.


Od 8:00 sati :  5.a, b, c, d, e

                       7.a, b, c, d, e

                       3.a, b, c, d, e, 3.f i 4.g        

                       2. a, b, c, d, e


Od 13:15 sati :   2. f

                        4.a, b, c, d, e, f


Od 14:00 sati:    6.a, b, c, d, e, f

                         8.a, b, c, d, e


UČENICI  KOJIMA SU MATIČNE UČIONICE U STAROM DIJELU ŠKOLE  formirat će skupine na platou ispred glavnog ulaza u školu. Po njih će doći razrednici, a ostale dane predmetni učitelj koji predaje prvi sat. Učenici samostalno ne ulaze u školsku zgradu.  (Raspored učionica objavit ćemo u petak.)

UČENICI KOJIMA SU MATIČNE UČIONICE U NOVOM DIJELU ŠKOLE to će isto napraviti na ulaznom prilazu uz školsku blagovaonicu.  (Raspored učionica objavit ćemo u petak.)

Učenici su dužni pri ulasku u školu dezinficirati obuću i ruke (osim učenika nižih razreda i učenika koji imaju medicinski razlog zbog kojeg ne dezinficiraju ruke) i obavezno prezuti obuću  u školske papuče. Potrebno je ponijeti školsku torbu u koju će staviti preuzete udžbenike.


UČENICI  1. razreda dolaze u školu u 11: 30 sati. Razrednice će po učenike doći na glavni ulaz i povesti ih u razrede. Roditelji učenika ne ulaze u školsku zgradu. (Roditelji prvaša provjerite adrese elektroničke pošte koju ste prijavili pri upisu jer će vam učiteljice poslati sve potrebne obavijesti.)


ZAMOLBA SVIM RODITELJIMA / PRATITELJIMA: Ukoliko dijete dolazi u pratnji u školu, neka se pratnja ograniči isključivo na jednu osobu uz pridržavanje uputa.

 


 
Tražilica
Školski logo


   

Školski kurikulum

JELOVNIK

Priloženi dokumenti:
Jelovnik 27.9 - 1.10.pdf

ŠKOLSKI AUTOBUS

Upisi u 1. razred
CMS za škole logo
Osnovna škola Dragutina Domjanića Zagreb / Gajnice 31, HR-10000 Zagreb / os-ddomjanica-zg.skole.hr / ured@os-ddomjanica-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju