preskoči na sadržaj

Osnovna škola Dragutina Domjanića Zagreb

Login
Tražilica
e-Dnevnik

e-Dnevnik za učitelje

           Testna verzija e-dnevnika

            e-Dnevnik za nastavnike

            Upute za nastavnike

            Upute za razrednike

            Video upute za nastavnike

            m-token - Aplikaciju je moguće preuzeti, za Android uređaje na Google Play Storeu, a za iOS uređaje na Apple App Storeu. Za aktivaciju je potrebno kontaktirati CARNetov helpdesk putem e-maila helpdesk@skole.hr

Upute za instalaciju m-tokena.

           

 

e-Dnevnik za učenike i roditelje 

         e-Dnevnik za učenike i roditelje

           Upute za korištenje 

Pristup je dozvoljen isključivo pomoću AAI@edu za učenike i roditeljima registriranim u sustavu e-Građani.

 

Upisi u 1. razred

UPISI U 1. RAZRED

Školski kurikulum
VOZNI RED 2016./2017.

BIZEK

7:25   10:10    12:00    12:45   13:25   14:30   18:00    18:50   19:40

ŠKOLA

11:35   12:25   13:15   14:05   17:35   18:25   19:15

Kalendar
« Kolovoz 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

JELOVNIK

Priloženi dokumenti:
Jelovnik 4.6.doc

Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
Anketa
Koji Vam je najdraži način provjeravanja?

OSIGURANJE UČENIKA

e-Lektire

Za prijavu potrebno je imati AAI@edu korisničko ime i lozinku.

AAI@edu korisničko ime i lozinku možete dobiti kod administratora (tajništvo) vaše škole.

Edu Knjižara

Mjesto na kojem možete pronaći e-udžbenike od osnovne škole do fakulteta, ali i druge e-knjige i obrazovne e-sadržaje.

Prijavite se svojim AAI@EduHr elektroničkim identitetom.

NIKOLA TESLA PORTAL

Za prijavu potrebno je imati AAI@edu korisničko ime i lozinku.

AAI@edu korisničko ime i lozinku možete dobiti kod administratora (tajništvo) vaše škole.

 

CARNET

MOJE DIJETE

WEB PORTAL MOJE DIJETE

Portal sadrži mnogo kvalitetnih članaka koji mogu biti od velike koristi učenicima i roditeljima.

Brojač posjeta
Ispis statistike od 2. 10. 2010.

Ukupno: 766410
Danas: 32
RADIONICE
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
MJESEČNI ZADATAK
Autor: Iva Zajec, 2. 10. 2013.

Ovo nam je ovomjesečni zadatak! U listopadu se trudimo biti što bolji i u školi i kod kuće!

 

A što smo do sada napravili za druge:

1.  Trudio sam se raditi u školi. Pospremio sam sve igračke u učionici.  Mama je jako ponosna što sam dobar u školi. Slušao sam puno pa je zato sretna. Radim sve što mi mama i tata kažu i jako sam dobar. Dam seki da mi ide u sobu, posuđujem stalno nešto Andriji. Tati sam pomogao čuvari sestru. Zbunjuje me mrvicu što sam sad dobar.   (Noa)

2. Ja sam baki pomogla raditi kolač. Posudila sam Lani olovku i mami sam pomogla staviti sušiti veš. Mami sam pomagala prati suđe i baki raditi kolač. Baki pomažem staviti sušiti veš i kuhati ručak, a mami pospremiti krevete.  (Dora)

3. Ja sam Tari rekla da joj je lijepa majca, a Dori sam posudila bojice.  Pospremam stan i slušam mamu.  (Jana Gita)

4. Ispričala sam se Luciji jer sam je slučajno gurnula. Pronašla sam Dori izgubljenu bojicu.  Ja sam umjesto bake vodila psa u šetnju da pomognem. Umjesto mame sam vješala veš i pospremila krevete, a Jani sam pomogla pronaći olovku.  (Lana)

5. Pomogao sam seki doći do novca.  Tati sam dao daljinski.  Pomognem mami pospremiti sobu i usisati sobu. Mami sam donio list za poklon.  (Antonio)

6. Antoniu sam posudio bojicu. Kupio sam liziku prijatelju Damjanu.  Dančiju sam posudio bojicu, a Mateju pomogao pronaći lopticu. Pospremam svoju sobu.  (Borna)

7. Nisam trčala na odmoru. Nekoliko sam puta posudila Mariji šiljilo. Pomogla sam mami kuhati i pomognem baki pospremati kuću. Posuđujem Mariji bojice i šiljilo.   (Paula)

8. Posudila sam Katarini gumicu i Mariji i Katarini šiljilo. Mami sam pomogla kuhati ručak i spremiti veš, prati suđe i usisati kuću. Katarini pomažem u školi.   (Tena)

9. Pomogla sam djevojčici koja je pala. Utješila sam djevojčicu koja je pala u travu. Pospremila sam sobu, čuvala sam i hranila psa od prijateljice i slušam mamu.  (Korina)

10. Ispričala sam se Jani. Podignula sam učiteljici magnet.  Otvorila sam baki vrata kad je išla u stan. Pomogla sam baki pospremiti kuću, mami kuhati ručak i pospremiti stan i bila sam dobra u školi.  (Tara)

11. Dala sam Andriji prijedlog kako staviti najlakše torbu. Podijelila sam čokoladu sa bratom. Mami sam napravila sendvić zato što je bila bolesna.  Mami sam pomogla postaviliti stol za večeru. Rekla sam mami da je najbolja mama na svijetu. Korini posuđujem stvari.  (Nika)

12. Dali smo loptu dečkima da se igraju. Tati sam pomogao pospremiti krevet. Pospremio sam krevet, posudio Noi bojicu, mami sam pomogao pospremiti krevet i suđe, a dedi sam pomogao brati grožđe.   (Dino)

13. Posudio sam dečkima loptu. Mami sam obećao da ću biti dobar i bio sam! Mami sam pomagao prati suđe, kuhati i pospremiti krevet. Dedi sam pomogaobrati grožđe.   (Matej)

14. Rekla sam prijateljici Andrei da je dobra i najbolja. Obećala sam mami da ću cijeli dan biti dobra.  Seki sam obećala da je ne ću gnjaviti i održala sam obećanje.  (Gabrijela)

15. Posudio sam bojice Tomi. Pomogao sam Tomi naći izgubljene bojice i ispričao mu se što sam ga slučajno gurnuo.   Mami sam pomogao pospremiti kuću, kuhati ručak i promijeniti posteljinu na krevetu. Tati sam pomogao čuvati sestru. Podigao sam čašu da se ne razbije. Ponekad perem suđe i pospremam sobu.  U školi posuđijem bojice.  (Ante T.)

16. Ja sam Teni posudila bojice i šiljilo.  Pomogla sam usisati kuću i pospremiti je. Seki sam dala pusu.  (Katarina)

17. Pomogao sam Anti kad je pao i rekao sam onima koji su mu se smijali da su zločesti. Našao sam Antoniu šiljilo i vratio mu ga. Navečer usisavam i pospremem našu sobu. Pospremam krevet. S Lucijom sam prao suđe. Pomogao sam mami napraviti kruh za Dan kruha.  (Toma)

18. Bila sam dobra prema curama. Popravila sam Lani šiljilo i posudila gumicu. Kad se igram s curama, ja kažem da ću nešto napraviti ako se one ne mogu dogovoriti. Baki i mami sam pomogla peći kolače. Poslušna sam u školi. (Lucija)

19. Pospremila sam cijeli stan. Ispričala sam se Pauli.  Pomogla sam braci pospremiti stan i krevete. Pomogla sam tati nositi ormare. Pomažem sestrični i brinem o njj. Mami i tati pomažem u kući. (Marija)

20. Pričekao sam prijatelje. Posuđujem bojice Mariji. Mateju sam rekao da je dobar prijatelj i da je duhovit i zagrlio sam ga. Kad sam išao mami u posijet, razveselio sam je. (Danijel)

21. Rekao sam Dančiju da je dobar prijatelj.  Sam se presvlačim i spremam za školu.  Jučer sam bio na treningu i tata me pohvalio. Dančiju sam rekao da je dobar prijatelj i Noi sam posudio bojice. (Ante B.)


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju