2024-04-18 10:57:51

DRŽAVNO NATJECANJE IZ INFORMATIKE

    Državno natjecanje iz informatike održano je u hotelu Imperial u Vodicama, od 9. do 12. travnja 2024. godine na kojem je sudjelovao naš učenik Ozren Vili Paunović (7.e) i ostvario izvrsne rezultate. S učenikom u pratnji je bila i njegova školska mentorica Vanja Pavlić, učiteljica informatike. Kroz nekoliko dana održavanja natjecanja Ozren Vili je svoje znanje i iznimne vještine programiranja pokazao u dvije kategorije, LOGO i Primjena algoritama za sedmi razred. Ozren Vili je tako u kategoriji LOGO osvojio odlično 2. mjesto, a u kategoriji Primjena algoritama 7. mjesto.

Naš Ozren Vili je u jakoj konkurenciji učenika iz cijele zemlje pokazao iznimno znanje, koncentriranost i vještine programiranja u zadacima koje su se i ove godine pokazali jako teški.

Posebne zahvale idu i Zagrebačkom računalnom savezu i njihovim mentorima (Vlatko Borevković, Fran Babić) gdje se Ozren Vili i tijekom proljetnih praznika marljivo pripremao za ovo državno natjecanje.

Natjecanje u Vodicama je za učenike i njihove mentore bila odlična prilika da se međusobno upoznaju, ostvare neke buduće suradnje u projektima i razmijene ideje. Stvorile su se jako lijepe uspomene.

Čestitamo Ozrenu Viliju na odličnim rezultatima i želimo mu još puno uspjeha!

 


Osnovna škola Dragutina Domjanića Zagreb