preskoči na sadržaj

Osnovna škola Dragutina Domjanića Zagreb

Upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 vezano za rad predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola u školskoj godini 2020./2021. Vijest ima dokument u privitku

Autor: Administrator , 26. 8. 2020. 12:02

Upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 vezano za rad predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola u školskoj godini 2020./2021.

Upute HZJZ-a pročitajte ovdje.

HZJZ: Bolesti i zdravstvena stanja koja mogu povećati rizik za teže oblike bolesti COVID-19 

HZJZ: Izabrana zdravstveno-organizacijska pitanja vezana uz rad predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola u školskoj godini 2020./2021. 

 [više]

Nastava na daljinu - raspored

Autor: Administrator , 30. 3. 2020. 10:00

Na stranicama Ministarstva znanosti i obrazovanja i Škole za život možete pronaći rasporede nastavnih sati za izvođenje nastave na daljinu, kao i rasporede emitiranja obrazovnih sadržaja putem televizijskih programa za ovaj tjedan:

https://mzo.gov.hr/vijesti/nastava-na-daljinu-raspored-3629/3629

https://skolazazivot.hr/raspored/

 [više]

OBAVIJEST PRETPLATNICIMA ŠKOLSKIH ČASOPISA

Autor: Vanja Pavlić, 26. 3. 2020. 14:35

SMIB I MODRA LASTA

Zbog obustave nastave u školama i mjera zaštite uslijed koronavirusa, nismo u mogućnosti isporučiti časopise pretplatnicima.

Čim se situacija normalizira, pretplatnici će dobiti sve brojeve.

Do tada pretplatnicima (a u ovoj situaciji i svim ostalim učenicima) proslijeđujemo poveznicu na digitalne inačice časopisa. Trenutno su objavljeni brojevi za ožujak, a na istom linku ćemo objaviti i sljedeći broj pa napominjemo roditeljima da spreme link.

https://www.skolskiportal.hr/nastava-na-daljinu/kao-podrska-ucenju-na-daljinu-smib-i-modra-lasta-dostupni-su-svim-ucenicima/

Školska knjiga

PRVI IZBOR I MOJ PLANET

Zbog nemogućnosti podjele revija učenicima, revija za travanj će biti isporučena čim se za to ukaže mogućnost, nadamo se već sa revijom za svibanj.

Svi pretplatnici će dobiti sve tiskane revije, nadamo se što skorije.

U međuvremenu smo omogućili čitanje revija za ožujak na stranicama Mozaika knjiga na sljedećem linku:

https://mozaik-knjiga.hr/casopisi/

Nadamo se da će se situacija uskoro normalizirati kako bismo i mi mogli redovno nastaviti sa isporukama i dostavom revija našim pretplatnicima.

Mozaik knjiga

 [više]

Raspored nastave za 18.3.2020. Vijest ima dokument u privitku

Autor: Carla Astrid Gajšak, 16. 3. 2020. 18:41

Od srijede, 18.3.2020. krenut ćemo s aktivnostima u sklopu naših virtualni učionica.

Raspored nastave za utorak 18.3.2020. možete vidjeti klikom na link ispod:

https://mzo.gov.hr/vijesti/nastava-na-daljinu-raspored-3601/3601

Nakon otvaranja poveznice, u tablici s rasporedom morate kliknuti na razred. Kako biste došli do rasporeda koji se prikazuje na Sportskoj televiziji ili HRT 3 morate kliknuti na navedene riječi.

Mole se svi učenici da se prijave na stranicu OFFICE 365 za škole te provjeravaju mogu li vidjeti razrede i predmete unutar svakog razreda, odnosno sadržaje unutar predmeta u aplikaciji TEAMS.

Na sljedećoj poveznici možete preuzeti dokument s popisom poveznica na razredne virzualne učionice. Učionice su formirane prema razredima tako da učenici pojedinog razreda mogu vidjeti samo svoje virtualne učionice kako ne bi došlo do gužve i preklapanja sadržaja.

Poveznica na virtualne učionice:

VIRTUALNE UČIONICE 5.- 8. RAZRED

Učenici MORAJU biti prijavljeni na web platformu "Office 365 za škole" kako bi bili sigurni da će poveznice funkcionirati.

PRIRUČNIK ZA UČENIKE - MICROSOFT TEAMS

YOUTUBE KANAL "ŠKOLA ZA ŽIVOT" S VIDEO ZAPISIMA

ŠKOLA ZA ŽIVOT: E-UČENJE

 [više]

 S ciljem zaštite zdravlja djece, od ponedjeljka 16. ožujka 2020. godine obustavljaju se sve aktivnosti vezane uz upis djece u 1. razred osnovne škole.

RAZREDNA NASTAVA 

Razredna nastava na HRT 3 Škola na Trećem.

  RH

Učenici koji su u školi

Učenici Pratiti Školu na Trećem od ponedjeljka. U školi se neće odvijati nastava, a Školu na Trećem će pratiti u školi ako je njihov termin dok su u školi na rasporedu, inače od kuće.
Roditelji

Pratiti upute učitelja.

Svi materijali Škole na Trećem bit će dostupni i na zahtjev i na YouTube-u.

Samo roditelji koji nemaju mogućnost ostaviti dijete pod nadzorom doma, ostavljaju dijete u školi (slično kao kod štrajka).

 

PREDMETNA NASTAVA 

Viši razredi osnovne na Sportskoj televiziji.

  RH
Učenici

U ponedjeljak gledaju nastavu na Sportskoj televiziji i testiraju virtualni razred s razrednikom.

U utorak gledaju nastavu na SPTV i testiraju virtualni razred s razrednikom i predmetnim nastavnicima, idu u virtualni razred  i slijede upute razrednika i predmetnih nastavnika.

Roditelji Ako učenik nije bio aktivan cijeli dan u virtualnom razredu, svoj izostanak treba opravdati razredniku.

  

Učenici trebaju izvršavati aktivnosti u virtualnim učionicama, ali ne trebaju raditi u realnom vremenu (sinkrono), nego tijekom dana jer možda imaju teškoća pristupiti internetu ili dijele uređaj s braćom i sestrama. Dakle, bilo kada u tijeku dana je prihvatljivo da učenici odrade svoje obaveze.

VAŽNO! U virtualnom okruženju treba se primjereno ponašati, što znači da vrijede slična pravila primjerenog ponašanja i ophođenja kao i u učionici. Učenici za neprimjerene oblike mogu snositi posljedice.


Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
Školski logo


   

Školski kurikulum

JELOVNIK

Priloženi dokumenti:
Jelovnik 27.9 - 1.10.pdf

ŠKOLSKI AUTOBUS

Upisi u 1. razred
CMS za škole logo
Osnovna škola Dragutina Domjanića Zagreb / Gajnice 31, HR-10000 Zagreb / os-ddomjanica-zg.skole.hr / ured@os-ddomjanica-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju