preskoči na sadržaj

Osnovna škola Dragutina Domjanića Zagreb


Obavijest SIM kartice _Hrvatski telekom

Autor: Administrator , 8. 4. 2020. 10:00

Poštovani roditelji i učenici,

Kao alternativu dok ne stignu dedicirane kartice, Hrvatski Telekom je omogućio  pristup školskom sadržaju na svim SIM karticama u Hrvatskom Telekomu. Sve njihove SIM kartice na pretplatu i na bonove imaju pristup školskom sadržaju bez dodatne naplate. Vjerujemo da navedeno može pomoći dok dedicirane SIM kartice ne stignu na adresu. 

skolazazivot@t-ht.hr

 
 [više]

Osnovne informacije o radu s tabletima Vijest ima dokument u privitku

Autor: Vanja Pavlić, 16. 3. 2020. 12:00

Ministarstvo znanosti i obrazovanja u sklopu projekta Podrška provedbi Cjelovite kurikularne reforme  Škola za život sufinanciranog u okviru Europskog socijalnog fonda nabavilo je tablete za učenike prvih, petih i sedmih razreda u školskoj godini 2019./2020.

Učenici 5.-ih i 7.-ih razreda dobit će na korištenje svaki svoj uređaj.

Obveze učenika nakon preuzimanja tableta su odgovorno se odnositi prema dobivenom uređaju. Roditelji se potpisom dokumenta za preuzimanje obvezuju nadoknaditi štetu u slučaju gubitka, uništenja ili oštećenja tableta te na vraćanje tableta po ispisu iz škole ili po završetku osnovnoškolskog obrazovanja.

PIN ZA ULAZAK U TABLET

Inicijalni PIN koji vas sustav traži prilikom uključivanja tableta i isto tako prilikom otključavanja zaslona je: 1234 (inicijalni PIN). 

 

SADRŽAJ KUTIJE

Na svakoj kutiji s prednje strane stoji redni broj tableta koji je različit za svakog učenika i ime učenika.

Unutar kutije nalazi se tablet, punjač (USB-C), upute za korištenje, igla za otvaranje utora za kartice (SIM i microSD) i kutija od SIM kartice koju nemaju svi tableti.

Napomena: kutija i sav sadržaj kutije mora biti vraćen prilikom vraćanja tableta!

 

SIM KARTICE

SIM kartice kao i tableti vezani su uz ime i prezime učenika tj. uz njihove AAI@EduHr elektroničke identitete.

Na SIM kartici imate 2,5 GB podatkovnog prometa mjesečno, a pristup bez naplate omogućen je internetskim stranicama s obrazovnim sadržajem izdavačkih kuća koje sudjeluju u obrazovnoj reformi.

Podatkovni promet na SIM kartici je predviđen za korištenje u školi jer trenutno nemamo Wi-Fi mrežu u školi.

GOOGLE PLAY I GMAIL

Navedene usluge su onemogućene na tabletima.

 

SKOČNE OBAVIJESTI (PROMDM)

Prilikom uključivanja tableta i spajanja na internet tablet se sinkronizira sa sustavom ProMDM te ćete možda dobiti određene skočne poruke vezane uz ProMDM ili aplikacije koje koristite.

REVERS TABLETA I SIM KARTICE

Učenici koji nisu donijeli u školu Revers tableta i SIM kartice trebaju revers donijeti čim prije i tada mogu preuzeti tablet.

Učenici koji nisu dobili SIM kartice dobit će ih čim nam to tehnički problemi budu dozvoljavali a bit će na vrijeme obaviješteni.

 

SERVIS TABLETA

U jamstvenoj izjavi možete vidjeti što sve pokriva jamstvo. Jamstveni rok je 24 mjeseca. U slučaju da je do kvara došlo vašom greškom troškove slanja, popravka i povrata tableta sa servisa snose roditelji.

Tablete ne šaljete vi na servis nego se morate obratiti administratoru tableta u školi na e-mail adresu: carla.gajsak@skole.hr s detaljnim opisom kvara/problema i ako je potrebno s fotografijom. Prilikom slanja e-maila navedite ime i prezime, AAI@EduHr elektronički identitet te serijski broj tableta.

E-mail za sve upite vezano uz tablete: carla.gajsak@skole.hr ili vanja.pavlic@skole.hr (prilikom slanja upita navedite ime i prezime, AAI@EduHr elektronički identitet te serijski broj tableta).

NAVEDENE UPUTE ĆE SE S VREMENOM NADOPUNJAVATI!

 

UPUTE ZA POSTAVLJANJE APN POSTAVKI ZA MOBILNI INTERNET

INFOMATIVNI LISTIĆ O KORIŠTENJU TABLETA

 

 [više]

 Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
Školski logo


   

Školski kurikulum

JELOVNIK

Priloženi dokumenti:
Jelovnik 27.9 - 1.10.pdf

ŠKOLSKI AUTOBUS

Upisi u 1. razred
CMS za škole logo
Osnovna škola Dragutina Domjanića Zagreb / Gajnice 31, HR-10000 Zagreb / os-ddomjanica-zg.skole.hr / ured@os-ddomjanica-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju